Наука

Досягнення викладачів і студентів кафедри “Логістичне управління і безпеку руху на транспорті” Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля.

Наука є одним з головних аспектів діяльності кафедри. Рішення найактуальніших проблем науки і техніки, зміцнення інтелектуального потенціалу, сприятимуть поглибленню прогресивних економічних і суспільних перетворень.
Щорічно студенти, які навчаються у нас, беруть участь в університетських, всеукраїнських, міжнародних наукових конференціях, показуючи блискучі знання і результати. За минулий рік нам вдалося багато чого досягти! І всі ці досягнення – великі і маленькі – це результат спільної роботи кафедри: викладачів і студентів. Ці досягнення дозволяють всім нам з оптимізмом дивитися в майбутнє і додають впевненості на шляху до досягнення нових цілей.
Кафедра була організатором міжнародніх наукових конференцій в Україні (м. Красний Лиман, м. Донецьк, м. Лозова) та за кордоном: Російська Федерація (м. Сочі), Ізраіль (м. Тель-Авів), Франція (м. Париж), велика Британія (м. Лондон). За час існування кафедри було підготовлено чимало провідніх фахівців у галузі транспорту.

You may also like...