Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт в галузі “Транспортні технології (за видами транспорту)”

  • Diplom_Golovina
  • Golovina_participate2

ВІТАЄМО НАШИХ ПЕРЕМОЖЦІВ!
10-12 квітня 2018 року на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Транспортні технології».
Захід відбувся у формі науково-практичної конференції , на яку були запрошені автори кращих конкурсних робіт з різних навчальних закладів України.
Східноукраїнський національний університет імені В. Даля представляли студенти кафедри логістичного управління та безпеки руху на транспорті. Головіна Юлія студентка 3 курсу з роботою на тему «Система мотивації персоналу на залізничному транспорті» та Лаптінов Олександр магістр 1 курсу з роботою на тему «Aналіз критеріїв впилву транспортно-експедиторської роботи на прикладі логістичного підходу до планування вантажних та комерційних операцій на залізничному транспорті», науковий керівник обох робіт д.т.н., проф. Чернецька-Білецька Н.Б.
За результатами роботи конференції Головіна Ю. посіла ІІ місце , а робота Лаптінова О. була нагороджена дипломом за ІІІ місце .
Вітаємо переможців та їх керівника, бажаємо нашим переможцям плідної роботи та подальших успіхів у науковій діяльності!





You may also like...