Круглий стіл на тему «Актуальні питання, сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку транспортної галузі Донбаського регіону»

  • Укртранс_4

В рамках співпраці з профільними навчальними закладами та з метою популяризації діяльності Державної служби України з безпеки на транспорті Управлінням Укртрансбезпеки у Луганській області 22 травня 2019 року прийнято участь у круглому столі на тему «Актуальні питання, сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку транспортної галузі Донбаського регіону», який організовано кафедрою «Логістичне управління та безпека руху на транспорті» Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля у м. Рубіжне за підтримки керівництва ТОВ НПВ «Зоря». Зустріч пройшла в учбовому центрі ТОВ НВП «Зоря» за участю транспортних компаній, державних установ, представників наукового товариства.
Мета заходу – об’єднання на одному майданчику представників усіх ланок транспортної галузі регіону в режимі відкритого діалогу і в формі інтерактивних презентацій та обговорення за такими напрямками:
-Проблеми інжинірингу транспортно-логістичних систем;
-Інтелектуальні інформаційні технології та системи на транспорті;
-Проблеми розвитку і формування сучасної логістичної інфраструктури;
-Проблеми комплексної безпеки і зниження аварійності.

Докладніше

You may also like...