Студенти СНУ ім. В. Даля на Всеукраїнській олімпіаді з хімії

  • chemical-olimp-01

Студенти СНУ ім. В. Даля з факультету інженерії та навчально-наукового інституту транспорту і логістики взяли участь у другому етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії у Києві.
Наш університет представляли Сергій Пономарьов (гр. ХТ-17д), В’ячеслав Мякота (гр.ХТ-17д), Олег Вішталюк (гр. ПЕО-18д), Ярослав Молодцов (гр. ОПАТ-18д).

Олімпіада проходила у Національному університеті біоресурсів і природокористування. До Києва приїхали студенти-переможці перших етапів із 35 закладів вищої освіти України. Заочний тур відбувся 3-4 квітня, теоретичний – 18 квітня і практичний тур – 19 квітня.

Наш університет представляли Сергій Пономарьов (гр. ХТ-17д), В’ячеслав Мякота (гр.ХТ-17д), Олег Вішталюк (гр. ПЕО-18д), Ярослав Молодцов (гр. ОПАТ-18д). Керівником команди та членом журі II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії виступила доцент кафедри хімії та охорони праці Ольга Захарова.

Хлопці продемонстрували глибокі знання з хімії і навички проведення хімічного експерименту, які вони отримали під час навчання в нашому університеті. Ярослав Молодцов отримав спеціальну грамоту-відзнаку «За нестандартний підхід до вирішення практичного завдання».

Докладніше

Докладніше на facebook

#snu_даля #vdeunu #сєвєродонецьк #далівці

You may also like...