Виробнича практика – 2019

  • 2

Бакалаври кафедри логістичного управління і безпеки руху на транспорті освоїли на виробничій практиці на підприємстві “Укртрансбезпека” необхідні їм у майбутній професійній діяльності роботи.
Хлопці повністю впоралися з усім обсягом завдань і набули навичок роботи:
– старшого державного інспектора.

Нові підходи до реалізації державної політики потребують нових кадрів. Оновлена державна служба потребує молодих людей, які сповнені енергією і бажанням змінити державну службу, максимально наблизивши державні інституції до людей, для яких вони, власне, і створені. Саме тому Укртрансбезпека системно працює з профільними навчальними закладами.
Управлінням Укртрансбезпеки у Луганській області у лютому-березні 2019 року забезпечено проходження виробничої практики студентами кафедри «Логістичне управління та безпека руху на транспорті» відповідно до умов договору про співпрацю, укладеного між Східноукраїнським національним університетом імені Володимира Даля та Державною службою України з безпеки на транспорті.
Майбутні випускники ознайомились з діяльністю служби та на власні очі побачили зсередини роботу працівників Управління.

Викладачі кафедри логістичного управління і безпеки руху на транспорті зазначають гідну поведінку студентів при проведенні виробничої практики – 2019.

Докладніше на facebook

You may also like...