Далівці – наукова еліта України

  • 2
  • 1

Науковці СНУ ім. В. Даля взяли участь у Міжнародній програмі «Наукова еліта України», яка спрямована на популяризацію на світовій арені результатів наукової діяльності українських вчених.

Десять науковців нашого університету, які взяли участь у цій програмі, за вагомі здобутки та особистий внесок у розвиток науки України, були відзначені нагородами у вигляді ордену «Науковець року – 2020», Почесною грамотою за підписом голови Української федерації вчених, академіка НАН України Володимира Семиноженка та подарунковою книгою «Наукова еліта України», що є довідковим та науковим виданням.

Вітаємо наших колег:

Завацьку Наталію Євгенівну – д.психол.н., професорку, заслужену діячку науки і техніки України, завідувачку кафедри практичної психології та соціальної роботи.
Бохонкову Юлію Олександрівну – д.психол.н., професорку, завідувачку кафедри психології та соціології.
Чернецьку–Білецьку Наталію Борисівну – д.т.н., професорку, завідувачку кафедри логістичного управління та безпеки руху на транспорті.
Михайлюка Віталія Павловича – д.і.н., професора, завідувача кафедри історії та археології.
Суворіна Олександра Вікторовича – д.т.н., професора, заслуженого діяча науки і техніки України, завідувача кафедри хімічної інженерії та екології.
Татарченко Галину Олегівну – д.т.н., професорку, завідувачку кафедри будівництва, урбаністики та просторового планування.
Татаренко Галину Вікторівну – к.ю.н., доцентку, завідувачку кафедри конституційного права.
Капліну Галину Анатоліївну – к.ю.н., доцентку, доцентку кафедри правознавства.
Сапицьку Олену Михайлівну – к.і.н., доцентку, доцентку кафедри історії та археології.
Cимонова Сергія Ігоровича – к.т.н., доцента, завідувача кафедри архітектури і містобудування.

Докладніше

You may also like...