Студентське життя

Студентське життя

Щорічно студентами нашої кафедри стають сотні молодих і активних студентів. Студентське життя – це, перш за все, навчання. Але крім навчального процесу кожного зі студентів очікує творча, спортивна та організаційна робота. Наша кафедра дає величезні можливості для студентів, які хочуть проявити себе!

Невід’ємною частиною учбового процесу і організації дозвілля студентів кафедри “Логістичне управління та безпека руху на транспорті” є робота, яку проводить студентська рада нашої кафедри. Кожен бажаючий, ініціативний і талановитий студент може брати активну участь в житті кафедри і університету, реалізовуючи свої творчі здібності.

Студентська рада кафедри щорічно бере активну участь в університетських конкурсах – Студент року, День Св. Валентина, Міс Університету, в яких студенти нашої кафедри неодноразово займали призові місця. Також студентська рада кафедри своїми силами організовує концерти студентів першого курсу, де кожен охочий може розкрити свій талант, а, напередодні новорічних свят новорічне уявлення. Небайдужі члени студентської ради кафедри до соціальних проблем суспільства. Доброю традицією стали відвідини дитячих будинків міста Луганська напередодні Нового Року. Для хлоп’ят готують спеціальну новорічну програму, і звичайно—ж жодної дитини не залишивши без уваги—дарили подарунки.

Цікавий літній відпочинок студенти організовують собі, працюючи вожатими в дитячих таборах на березі Азовського і Чорного моря.

Посвята у студенти 2017:

You may also like...