Екскурсія на ЦТС «Ліски» АТ “Укрзалізниця”

  • Конференция_6

В рамках науково-практичної конференції студентів та молодих вчених «Логістичне управління і безпеку руху на транспорті» 15 листопада учасникам вдалося побувати на Філії ЦТС “Ліски” АТ “Укрзалізниця”.
Комплекс, загальною площею 273,2 тис. м2, включає в себе залізничну станцію “Київ-Ліски”, де проводяться всі операції з прийому і відправленню вантажів, а також знаходяться два контейнерні майданчики з технічною переробною здатністю до 500 контейнерів на добу.
На території терміналу розташований відкритий митно-ліцензійний склад площею 2000 м2, також є два майданчики для автотранспорту місткістю до 250 автотранспортних засобів. Тут знаходиться і критий склад для зберігання різного роду вантажів площею 6000 м2, куди підведені залізничні колії. Термінал обладнаний торцевою рампою для розвантаження колісною технікою (в тому числі – контрейлерних поїздів).
На сьогоднішній день Філія “ЦТС” Ліски АТ “Укрзалізниця” є безсумнівним лідером в сфері організації залізничних і інтермодальних перевезень транзитних та експортно-імпортних вантажів в контейнерах. Позитивний досвід професіоналів створює умови для доставки вантажів у будь-якому напрямку, поєднуючи функціональний потенціал залізничного, автомобільного і морського транспорту.
У сферу діяльності Центру «Ліски» входять організація перевезень вантажів в універсальних 20 та 40 футових контейнерах, танк-контейнерах, рефрижераторних контейнерах та експедирування будь-яких вантажів залізничним та іншими видами транспорту.
Центр має надійні та стабільні договірні відносини з провідними експедиторськими організаціями СНД та Європи, що дозволяє здійснювати комплексне транспортно-експедиційне обслуговування вантажів клієнтів з доставкою вантажу за схемою «від дверей до дверей» по території країн СНД, Балтії та Європи.
Центр “Ліски” єдине на Україні підприємство з ремонту контейнерів, визнане Регістром судноплавства України – членом Асоціації Органів Технічного Нагляду і Класифікації.
Екскурсію провів перший заступник начальника філії ЦТС «Ліски» АТ “Укрзалізниця” Поліщук Олескандр Вікторович.

You may also like...