Кафедра ЛУБРТ взяла участь у засіданні за круглим столом на НВП «Зоря»

  • P1050693_Moment

У межах співпраці між СНУ ім. В. Даля та НВП «Зоря» (м. Рубіжне) у навчальному центрі підприємства пройшов круглий стіл на тему проблем та перспектив транспортної галузі регіону.

У обговоренні актуальних питань логістики також взяли участь представники державних установ, транспортних компаній, бізнесу.

Привітальне слово виголосив генеральний директор НВП «Зоря» Олександр Чернецов. Від СНУ ім. В. Даля виступили проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародної діяльності Олександр Рязанцев та завідувачка кафедри логістичного управління та безпеки руху на транспорті навчально-наукового інституту транспорту і логістики Наталія Чернецька-Білецька.

Учасники обговорення зазначили, що через збройний конфлікт на сході України логістична система Луганської області опинилася у незадовільному стані. Дорожня мережа нагально вимагає ремонту, велика частка залізничних гілок не може бути використаною. А враховуючи те, що надійність і безпека перевезень є однією з головних засад будь-якого бізнесу, найактуальнішим завданням для регіону стає відновлення й розвиток транспортної інфраструктури.

За круглим столом були обговорені перспективи співпраці і шляхи виходу з ситуації, що склалася, питання формування і розвитку сучасної логістичної інфраструктури, комплексної безпеки і зниження аварійності.

Докладніше

You may also like...