Міжнародна науково-практична конференція в Іспанії 2019

  • IMG_7914

🇺🇦🇪🇸Далівці організували науково-практичну конференцію в Іспанії

Завідуюча кафедри логістичного управління і безпеки руху Інституту транспорту і логістики СНУ ім. В. Даля, доктор технічних наук, професор Наталія Чернецька-Білецька стала організатором 11-ї міжнародної науково-практичної конференції «Глобалізація наукового і освітнього простору. Інновації в сфері транспорту. Проблеми, досвід, перспективи», яка пройшла в місті Салоу (Іспанія).

У конференції прийняли участь професори, доценти, кандидати, викладачі, аспіранти з різних ЗВО України.
На пленарному засіданні було представлено 9 доповідей.

На авторитетному форумі були обговорені найбільш актуальні наукові дослідження і результати, які мають важливе значення для визначення шляхів вирішення проблем розвитку логістики, транспортної інфраструктури і безпеки в умовах дії процесів інтеграції та глобалізації, посилення конкуренції, а також змін, що відбуваються в українській економіці. Відбувся конструктивний інтелектуальний діалог між теоретиками і практиками, представниками влади, бізнесу та науки.

Форматом Конференції була передбачена робота семи секцій.

На секційних засіданнях були представлені доповіді про результати оригінальних наукових досліджень, виконаних з використанням сучасної дослідницької методології.

Конференція показала досягнення наших вчених і продовження процесу інтеграції вітчизняної науки в європейську.

Кафедра логістичного управління і безпеки руху щороку проводить науково-практичні конференції, одну для студентів і молодих вчених, другу – міжнародну. Міжнародні конференції проводилися в Тель-Авіві (Ізраїль), Парижі (Франція), Лондоні (Англія), Страсбурзі (Франція), Дрездені (Німеччина), Римі (Італія).

#snu_даля #vdeunu #сєвєродонецьк #далівці #Spain #конференція

Докладніше

Докладніше на facebook

You may also like...